mot wie?

 

website wat?

[index]

 

 

mot

Ok, 'mot'  is niet mijn echte naam, maar een bijnaam die ooit, al op de middelbare school, verzonnen is door vrienden. En die goed is blijven hangen: sommige mensen kennen me eigenlijk alleen als zodanig.

hobby's

Een paar jaar geleden heb ik Het Wandelen ontdekt, voor mij de perfecte hobby. Lekker buiten, op een relaxte manier Nederland ontdekken. En en ander laat zich geweldig combineren met andere favoriete bezigheden: fotografie, het schrijven van beleefverhalen - en uiteraard het creren van deze website !

techniek

Aanvankelijk gebruikte ik een Trust 770Z Powercam. Lekker handzaam ding, vond ik toen (nu denk je: model Russische koelkast). Sinds begin november 2006 heb ik een Canon Powershot A710 IS, een veel 'echtere' camera, waaraan je van alles kunt instellen.

work in progress

Het bijhouden van deze website is een hobby, de opbouw is organisch: steeds komen er bladzijden bij, met een opmaak die me op dat moment aanspreekt.


De vormgeving van de site als totaal is dan ook niet erg consequent, en hier en daar kunnen links niet meer werken ... bij voorbaat mijn excuses daarvoor.

 

Voor vragen of suggesties kun je me altijd mailen, het adres staat hieronder. Veel plezier op de website!

 

 

 

mail mot:  mot...la-mot.com 
(even een @ invullen op de plaats van de puntjes)